‘Bingo’ ga ojadio: Prokockao 600 KM pa izgubio živce i polomio sve televizore u Premier kladionici

Mladić je svratio je nakon posla i “zaglavio” u kladionici satima, sve dok nije izgubio 600 KM! Ojađen saznanjem da je spiskao novac na kocku, počeo je da udara i lomi televizore unutar prostora

Nimalo ugodne scene odvijale su se u Premier kladionici u Velikoj Kladuši, a zabilježile su ih tamošnje nadzorne kamere.

Za sada nepoznati mladić svratio je nakon posla i “zaglavio” u kladionici satima, sve dok nije izgubio 600 KM! Ojađen saznanjem da je spiskao novac na kocku, počeo je da udara i lomi televizore unutar prostora, a dio neugodne situacije pogledajte u priloženom videu.

https://www.facebook.com/CrnaHronikaBiHofficial/videos/177232109850593/

Kako se seznaje, najviše novca je prokockao na popularni “Bingo”, a nakon incidenta na Facebooku su uslijedili različiti komentari, a među njima i ovaj:

“Garant ga je radnica kladionice natjerala da prokocka 600 KM… Koji debil mora da bude da prokocka toliko para?! Ja radim u kladionici pa, brate, kad vidim koliko ljudi bacaju novac, to je čudo! A svi kukaju nema para, ne može se živjeti… Aha, pa vidim tačno da ne može”.

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

Back to top button