Aca Lukas se vraća u Zvezde Granda?!

Aca Lukas se vraća u žiri popularnog takmičenja “Zvezde Granda”. Kako Srpski telegraf saznaje, Saša Popović je prije nekoliko dana održao sastanak sa Acom Lukasom kako bi ga namolio da se vrati u “Zvezde Granda”, što bi znatno povećalo gledanost.

Prema tvrdnjama upućenih, Popović je spreman da odgovori na svaki Lukasov uslov samo da se vrati u stolicu.

– Saša je pozvao Acu prije par dana i rekao mu kako želi da se vrati u takmičenje. On mu je izložio da je na pad gledanosti uticalo to što nema ko da se konfrontira Jeleni Karleuši, da nema sukoba tokom snimanja, koji su dizali gledanost i tjerali ljude da sjede kraj malog ekrana, te da se njegov izostanak jako odrazio na ovu sezonu – govori dobro obaviješten izvor i dodaje:

– Nakon toga rekao mu je da je spreman da mu da sve uslove koje postavlja samo da se vrati. Lukasu su ove riječi veoma prijale i to nije krio. Ali mu je ipak zamjerio što je na njegovo mjesto pozvao Đorđa Davida. Rekao je Saši da bi i bez ikakvih uslova pristao samo da nisu nikog angažovali. Međutim, zbog novonastale situacije je rekao Popoviću da mu treba par dana da razmisli i reći će mu uslove, pa ako ih ispuni, on je spreman da se vrati – završava priču izvor.

Kako dalje isti sagovornik navodi, ovaj sastanak inicirala je Jelena Karleuša, koja je ponovo spojila Lukasa i Popovića. Nju je folkerovo odustajanje najviše pogodilo budući da nije imala sa kim da pravi šou. Uticala je na obojicu da spuste loptu i pređu preko ponosa i dogovore se oko posla, što su i učinili.

E-turneja

Back to top button