‘Ljubi vas deda’: Ratni zločinac Ratko Mladić javio se uživo u emisiji Milomira Marića, poslušajte šta je rekao

Ratko Mladić osuđen je na doživotnu kaznu zatvora u Haškom tribunalu prošle godine, i proglašen je krivim za 10 od 11 tačaka optužnice

Darko Mladić, sin generala Ratka Mladića osuđenog za ratne zločine, gostovao je jutros na srpskoj Happy televiziji, kada je odlučio da pozove svog oca i uključi ga direktno u program.

Ratni zločinac je najprije pozdravio sve u studiju, a posebno lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja.

– Ljubi vas deda Ratko. Ovaj Marić neka dođe da me obiđe, neka on intervjuiše Vojislava Šešelja, a i Voja neka dođe – rekao je general aludirajući na voditelja i urednika ove televizije.

On je svog ‘saborca’ iz haških dana, Vojislava Šešelja, pozvao da dođe da igraju šah. Kazao je da mu nedostaje da ga pobjeđuje.

– Darko, reci Voji da dođe da igramo šah, jer sam ga zadnji put tukao 7 na prema 1. I to mu je tu bila prisutna i ona njegova “Kosovka devojka” i loše je prošao – poručio je ratni zločinac Šešelju.

Mladić je imao poruku za Šešelja i njegovog sina.

– Pozdravljam i tvog sina, i da znaš on će biti bolji od tebe, kao što je i Darko bolji od mene – rekao je general.

Kratko obraćanje iskoristio je i da uputi posebnu poruku i Pavelu Dorohinu, članu ruske Dume i to na ruskom.

– Poseban pozdrav za Rusiju. Pozdravi Komunističku partiju sovjetsku, pardon, ruske federacije. Pozdrav za Pavela i neka otvori oči šta ovaj NATO hoće, mnogo se šire ka Rusiji. I neka Voja malo omrša, živi bili – poručio je za kraj Ratko Mladić.

Da podsjetimo, general Ratko Mladić osuđen je na doživotnu kaznu zatvora u Haškom tribunalu prošle godine, i proglašen je krivim za 10 od 11 tačaka optužnice.

Pogledajte snimak:

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

Back to top button