MAJKA DEVETERO DJECE POBJEGLA S AFRIKANCEM KOJEG JE UPOZNALA NA FACEBOOKU

Majka devetero djece iz Velike Britanije pobjegla je s Gambijcem kojeg je upoznala online i preobratila se na islam – kako bi se udala za svog afričkog ljubavnika, piše The Sun.

Heidi Hepworth (45), koja je pobjegla s Mamadoum ‘Salieum’ Jallowom (32) u novembru prošle godine te ostavila muža i devetero djece, sad planira novo vjenčanje iz snova u džamiji u Gambiji.

Hepworth je, dok se priprema za udaju, izjavila za The Sun kako je ta većinsko muslimanska nacija “sretnije i brižnije mjesto od Britanije”, unatoč lavini kritika koju dobiva.

Njezin bivši muž Andy Hepworth, s kojim je u braku bila 23 godine, u februaru ove godine tvrdio je kako mu je bivšoj ženi “ispran mozak”. No Heidi, koja sad nosi hijab i svakodnevno moli u džamiji, kaže da “nikad nije bila sretnija”.

– Niko nije mislio da će ovo potrajati, no volimo se i planiramo vjenčanje – rekla je. Otkrila je i kako je ona njega pitala hoće li je oženiti, ali i da se sljedeće godine za stalno planira preseliti u Gambiju, nakon što finalizira razvod od Andyja.

Rekla je i kako joj je teško napustiti djecu, no i kako “ima samo troje djece mlađe od 16 godina”.

Jallowa, vozača taksija u Banjulu, upoznala je sasvim slučajno.

– Zaljubili smo se. Upoznala sam ga na Facebooku. Kontaktirao me iz vedra neba. Počeli smo razgovarati, samo se dopisivati. Samo zahtjev za prijateljstvom – otkrila je te dodala da su se dopisivali tri do četiri mjeseca, kad je već znala da je njezin brak s Andyjem gotov.

Njen bivši suprug kaže da je Jallow želi nasamariti i tvrdi da ima dokaze da mu je već davala novac.

– Pronašli smo potvrdu za slanje novca. U jednoj sedmici poslala je 65 funt. Ali to je bilo dok smo još bili u braku. Nakon toga je vjerojatno počela skrivati da mu šalje novac – rekao je.

Dodao je kako su ga kontaktirali drugi ljudi koji kažu da je na isti način prevario druge žene.Heidi Hepworth u emisiji Loose Women jučer je branila svoju vezu te naglasila kako ni za čime ne žali.

(Hayat/Foto: Facebook)

Back to top button