Strašni detalji dvostrukog ubojstva u Zagrebu: “Susjeda je ležala u lokvi krvi”

DANAS su u Zagrebu u naselju Struge, na adresi III. Struge 34, oko 12:50 otkrivena beživotna tijela 76-godišnje Marine M. i njezinog 50-godišnjeg posinka Siniše M.Policija je odmah objavila da se sumnja na nasilnu smrt, ali tu je bio kraj službenim informacijama.
Neslužbeno smo doznali da se radi o dvostrukom ubojstvu, i to po svemu sudeći, hladnim oružjem.

Policijski očevid trajao je satima.
https://i.rmbl.ws/s8/2/P/h/z/R/PhzRa.baa.1.mp4?b=0&u=cfsd
Kuća u kojoj su pronađena tijela ograđena je policijskom vrpcom, a na teren su uz temeljnu policiju izašli i policijski forenzičari, ali i vatrogasci. Policijski inspektori su pažljivo “češljali” teren oko kuće, pri čemu su koristili i detektor metala.

Tijela je, javlja Večernji list, otkrio jedan od susjeda. Njega je, naime, majka zamolila da ode do kuće Marice M. i pita je li dobila račun za vodu.

Ležala u lokvi krvi, a pokraj nje je bila razbijena krigla

“Svi u susjedstvu dobili su račun za vodu osim mene pa mi je to bilo čudno. Zamolila sam sina da ode do Maričine kuće te je pita je li ona dobila račun. Vratio se sav uznemiren nakon par minuta. Kazao mi je da Marica leži na podu. Ona se teško kretala pa je mislio da je pala. Zamolio me da odem s njim i pomognem mu da je podigne. Kada sam došla u Maričinu kuću, samo sam rekla sinu: ‘Ona nije pala, mrtva je! Moramo zvati policiju i hitnu'”, ispričala je susjeda Marice M.

Rekla je kako je Marica M. ležala u lokvi krvi, a pokraj nje je na podu bila razbijena krigla.

Posinak je viđen živ u 7:30 ujutro

“U toj je krigli ona držala vodu za lijekove. Tko zna kako se razbila. Susjedi su zazivali Sinišu, no nije bilo nikakvog odaziva. Kasnije smo od policije čuli da je i on nađen mrtav, u sobi”, ispričala je pa dodala da je Sinišu vidjela tog jutra oko 7:30.

“Bila sam u kuhinji i kuhala sam kavu kada sam ga vidjela kroz prozor kako ide na poljski WC. To mi je bilo malo čudno jer je bilo rano. On se obično kasnije ustajao”, rekla je susjeda.

Susjedi opisuju Maricu M. i Sinišu M. kao divne ljude s kojima nikad nije bilo problema.

“Oni su ostali živjeti zajedno nakon smrti Maričina supruga, Sinišina oca, prije 15 godina. Siniša je imao zdravstvenih problema, no nikada nije bio nasilan. Primao je invalidninu i mirovinu od pokojnog oca i od toga su živjeli”, govore susjedi ubijenih Marice i Siniše.

Očekuje se da bi se sutra policija trebala oglasiti s više detalja o dvostrukom ubojstvu u Strugama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Index.hr

Back to top button