Hana Hadžiavdagić: Nekad sam bila biseksualka, kad si mlad sve treba probati

Naša najpoznatija influenserka i bivša voditeljica Hana Hadžiavdagić otkrila je mnoge detalje o svom životu u najnovijoj epizodi YouTubastičnog Show-a. Osim što je pokazala u kakvom raskošu živi, Hana je priznala da je šest mjeseci bila u vezi s djevojkom, te da je njena najkraća veza trajala jednu noć.

Hana je kazala i kako je u svojoj petnaestogodišnjoj karijeri pretrpila mnogo neistina koje su se o njoj objavljivale, te da joj je najteže palo kada su tvrdili da joj je majka bila striptizeta.

“Što više šaljete prema nekome negativne energije, taj će više dobiti pozitivnih stvari u životu. Ja sam jedna toliko sretna i ispunjena žena u svakom smislu, u poslovnom i privatnom tako da mi ta sva mržnja samo hrani ego i donijela mi samo najbolje u životu”, bila je iskrena Hana.

Hana je poznatoj jutuberki Mashi otkrila i u kakvom raskošu živi, te joj pokazala svoj ogromni ormar u kojem su stale stotine cipelica, torbi i haljina. Hana je kazala i kako ima toliko novca da živi iznad prosjeka u Hrvatskoj, da joj ne pada na pamet da se zbog toga izvinjava, te da bi vjerovatno svi ljudi živjeli njenim životom da to mogu.

Hana je otkrila i kako se poljubila s Marijom Šerifović, ali da joj to nije bio prvi susret takve vrste sa ženom.

“Imala sam curu. Bili smo u vezi šest mjeseci. Nekad sam bila biseksualka. Kad si mlad sve treba probati. Sad sam našla muža koji mi po svemu odgovara”, bila je iskrena Hana.

Klix.ba

Back to top button