DODIK PRED KRAJ RADNOG VREMENA DOBIO POZIV SA NJEMAČKOG BROJA: Problijedio je kad je čuo šta mu govori!

Predsjedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik i članovi kabineta srpskog člana Predsedništva dobili su prijetnje sa nepoznatog broja, piše “RTRS”.

U kabinetu predsjedavajućeg Predsedništva navode da je stigao poziv sa njemačkog broja na telefonski broj u kabinetu predsjedavajućeg Predsedništva BiH i da je nepoznata osoba počela da vrijeđa Dodika i njegove saradnike govoreći “da će ih sve zapaliti”.

“Prijetnje su upućene zbog postavljanja zastave Republike Srpske u kabinetu predjsedavajućeg Predsjedništva. Poziv je upućen juče, neposredno prije isteka radnog vremena u kome je nepoznata osoba najstrašnije vrijeđala Dodika i zaposlene u njegovom kabinetu”, kažu u kabinetu predsjedavajućeg Predsjedništva BiH

Prijetnje su prijavljene generalnom sekretaru Predsedništva BiH Zoranu Đeriću, koji je o tome obavijestio Agenciju za istrage i zaštitu BiH.

Podsjećamo, zastava Republike Srpske ponovo je postavljena ispred kabineta predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika u zgradi Predsjedništva u Sarajevu, potvrdio je savjetnik za ustavno-pravna pitanja predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Dragoljub Reljić.

Zastava Republike Srpske prvi put je postavljena ispred kabineta u petak, ali je u večernjim časovima uklonjena na zahtjev kabineta bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića.

Dodik je nakon toga izjavio da je noćno uklanjanje zastave Republike Srpske ispred njegovog kabineta u zgradi Predsjedništva nedopustivo i skanadalozno.

Novi.ba

Back to top button