Sloba Radanović poslije životne drame progovorio o pomirenju sa Kijom, a onda i o Luninom novom dečku: Dugo je živio u strahu od ovoga, priznao sve! Đoganijevoj neće biti dobro kad sazna!

Slobi Radanoviću nimalo nije bilo svejedno kada je saznao da neko anonimno poslao njegovu umrlicu na adresu porodične kuće u Zrenjaninu.

“Evo ovako javno, pošto ste pi*ke koje rade ovakve stvari, krijući se iza tastatura i lažnih imena. Osobi koja šalje mojim roditeljima ovakve stvari na kućnu adresu – javno ti obećavam da ću te naći i us*ati ti se u život. Sve je okej, da vi nekoga volite ili ne volite, pljujete ili hvalite, ali ove boleštine vam neću tolerisati. Obećavam”, poručio je tada putem društvene mreže Instagram Sloba.

Poslije dramatičnog životnog perioda očito drage volje riješio je da kaže javno sve što mu je na duši, ali i otkrio je sve ono što ljude zanima. Odgovarajući na goruća pitanja priznao je, prije svega, da nema naznaka da će se pomiriti sa bivšom ženom, pjevačicom Kristinom Kijom Kockar.

“Možda nekad u budućnosti, ai za sada ne”, rekao je on u jednoj emisiji, u kojoj je otkrio sve ono što javnost ovih dana i te kako zanima.

Naime, pjevač sebe ne smatra fatalnim muškarcem i, kako ističe, zbog Kije nikada nije dobio batine.

“Nisam. Niti zbog bilo koje druge djevojke”, kratko je odgovorio on.

Inače, kada je Kija saznala za umrlicu, poručila je bivšem suprugu da se potrudi da takve stvari isprati sa osmijehom i da ih ignoriše.

Bivša djevojka Luna Đogani, aktivna učesnica druge sezone rijalitija “Zadruga”, i danas mu je,kaže, veoma privlačna. Takođe, ne bi imao ništa protiv da nađe novog dečka, a evo i kakvog.

“Lunu smatra lijepom i privlačnom. I bilo bi mi drago da nađe nekog normalnog momka”, rekao je Sloba, koji je sa blogerkom započeo i okončao romansu u okviru prve sezone “Zadruge”.

Inače, nije mu palo teško i da popriča o s*ksualnom životu. Kako kaže, u posljednjih mesec dana bilo je strastvenih noći, ali nije želio da otkriva ko je u pitanju. Eksplicitne snimke, pak, ne čuva ali ih očito rado snima!

“Nemam. Ja to odmah brišem. Pogledam i obrišem, osim ako ne ostane na klaudu…” kaže on.

Iako nije bio u potpunosti otvoren, dao je naznaku da se dopisuje sa nekim ko mu je izuzetno privlačan. S druge strane, tvrdi da djevojku i dalje nema, a dopisivanja podvodi pod potražnju djevojaka koje bi mogle da se pojave u nekom njegovom budućem spotu. Na pitanje da li je ikada neku djevojku odveo u krevet, a da to nije bila njegova žena, šokirao je potvrdnim odgovorom ali i brzo objasnio zašto je to rekao.

“Tad mi je bila djevojka, ne žena”, otkrio je on, misleći na Kiju.

Pjevač je do maksimuma iskoristio priliku da skine teret tajni sa sebe, te otkrio i da je svojevremeno strahovao da ne oboli od neke teške bolesti.

“Kao mlađi sam bio hipohondar”, objasnio je Sloba.

E-turneja

Back to top button