PRIPREMALA JE RUČAK I NAPRAVILA KOBNU GREŠKU: DVA DANA KASNIJE, OSJETILA JE DA JOJ PRSTI TRNU A ONDA JE POČELA AGONIJA

Domaćica (53) je slučajno zasjekla domali prst nožem dok je pripremala jelo. Ni slutila nije kakav će je horor zadesiti nakon toga.

Gospođa Žang, kako je oslovljavaju kineski mediji, našla se na naslovnim stranama svih medija nakon tragedije koja ju je zadesila nepažnjom. Ona je, naime, dok je pripremala obrok, slučajno oštricom okrznula domali prst lijeve ruke.

Na posjekotinu nije obraćala pažnju jer je bila mala i ne previše duboka, barem tako priča medijima. Međutim, dva dana kasnije, koža oko posjekotine počela je da poprima crnu boju.

I ne samo to, osam ostalih prstiju počeli su da trnu. Kako piše Ženablic.rs, osjećaj joj je ostao samo na palcu lijeve i malom prstu desne ruke. Pored toga, na svim utrnulim prstima pojavile su se i modrice.

Tek tada zatražila je pomoć ljekara i ustanovljena joj je gangrena, koja može da se tretira antibioticima u lakšim slučajevima, ali u težim može doći do amputacije inficiranog tkiva. Samo ukoliko se gangrena na vrijeme tretira, može se uspješno izliječiti.

Trenutno se zna samo da je nesretna žena na liječenju u bolnici, a ishod se tek očekuje.

(Hayat/Foto: Facebook)

Back to top button