ZATRAŽEN PRITVOR ZA UBICU IZ MILIĆA: MAJKU UHVATIO ZA NOGE I BACIO S BALKONA

Okružno javno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu – Područna kancelarija u Vlasenici je nakon ispitivanja Miljana Žarkovića, 23. decembra podnijelo Okružnom sudu u Istočnom Sarajevu prijedlog za određivanje pritvora zbog osnovane sumnje da je ubio majku Desu.

On se sumnjiči da je 21. decembra, oko 23 časa, u Milićima, u pijanom stanju, došao do stana u kome živi sa svojim roditeljima, u Ulici Vuka Stefanovića Karadžića, te po ulasku u stan bez povoda, počeo da razbija stvari po stanu i da ih baca kroz prozor svoje spavaće sobe i sa balkona, na kojem je fizički napao svoje roditelje majku Desu i oca V. Ž.

Dok je njegova majka gledajući sa balkona, provjeravala koje stvari su bačene, objema rukama je uhvatio za nožne zglobove i prebacio je preko ograde balkona. Žena je sa šestog sprata pala na zemljanu podlogu pored stepeništa na ulazu u zgradu, usljed čega je zadobila tjelesne povrede od kojih je preminula na licu mjesta, prenosi Oslobođenje.

Miljan je nakon zločina uhapšen kada je pokušao da pobjegne iz zgrade, ali je uhapšen i saslušan u Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo koje mu je predložilo jednomjesečni pritvor.

(Hayat / Foto: Ilustracija)

Back to top button