Tinejdžer izbo drugog u polju: Ubadao ga dok nije umro

Prema nezvaničnim informacijama, preminuli mladić je sa sjevera Hrvatske te ne znaju kako je i zašto došao u selo nedaleko od Klinča Sela i Jastrebarskog. Napadač je iz samog sela te je vjerovatno dobro poznavao kraj

Tijelo mladića (17) ležalo je u blatnom jarku u Kupincu kraj Jastrebarskog. Kad su prvi ljudi došli do njega, nisu ga mogli prepoznati jer mu je glava bila puna rana.

Kako 24sata.hr nezvanično saznaje, drugi 17-godišnjak rezao ga je i ubadao po glavi i rukama sve dok jadnik nije izdahnuo. Nakon što je shvatio što je napravio, napadač je navodno pokušao ubiti samog sebe. U tome su ga spriječili drugi ljudi. Mladić je na kraju završio u jednoj zagrebačkoj bolnici.

Što su ta dva mladića uopće radili u polju nikome nije jasno. Nezvanično, preminuli mladić je sa sjevera Hrvatske te ne znaju kako je i zašto došao u selo nedaleko od Klinča Sela i Jastrebarskog. Napadač je iz samog sela te je vjerovatno dobro poznavao kraj. Prema količini stvari, koje su našli u polju, istražiteljima je izgledalo kao da su naumili kampirati. Ondje su našli hranu, piće, cigarete, računar, mobitele i lične stvari.

– Došlo je jako puno policije. Potegnuli su i iz Zagreba i još istražuju sve. Zasad samo možemo nagađati što im je bilo u glavi. Ne znamo jesu li pili ili se drogirali – u čudu su mještani koje je zaprepastilo ovo vjerovatno prvo ubojstvo u tom mjestu.

Izvor:
24sata.hr

Back to top button