Naser Orić iznio šokantne tvrdnje: Vučić traži moju glavu, rekao je ‘daj, bre, završite s njim’! Prate me, snimaju dronovima…

– Primijetio sam jedno vozilo s beogradskim tablicama i bilo mi je to čudno, jer lokacija na kojoj sam se nalazio nije bila blizu putne komunikacije. Vidio sam i dronove i počeo sam da sumnjam – odakle sad tronovi?! To je bila šuma i neko mora doći namjenski da tu snima – ispričao je Orić

Naser Orić u razgovoru za Face TV tvrdi da ima informacije obavještajnih službi da je Aleksandar Vučić na sastanku sa direktorom BIA-e tražio “da završe s Orićem”.

– Prate me, snimaju dronovima noću. Sumnjam u Dragomira Andana, bivšeg direktora policije RS-a, on priprema teren – tvrdi Orić.

Za Face TV je ispričao:

– Primijetio sam jedno vozilo s beogradskim tablicama i bilo mi je to čudno, jer lokacija na kojoj sam se nalazio nije bila blizu putne komunikacije. Vidio sam i dronove i počeo sam da sumnjam – odakle sad tronovi?! To je bila šuma i neko mora doći namjenski da tu snima.

Kako kaže, potom je dobio i pouzdane informacije od prijatelja iz stranih obavještajnih službi.

– On je dobio od jednog našeg zajedničkog prijatelja informaciju gdje je doslovno rekao da je u jednoj od kancelarija u Srbiji Vučić razgovarao sa direktorom BIA-e i rekao: ‘Daj, bre, da završimo priču s tim Orićem’ – ispričao je Orić.

Cijeli slučaj Naser Orić prijavio je FUP-u, a nije želio otići u SIPA-u jer, kako kaže, čelni ljudi koji su bili zaduženi za istraživanje i dokumentovanje ratnih zločina radili su s BIA-jom i bavili se montiranjem procesa.

Pogledajte prilog Face TV-a…

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)