Tri najbolje besplatne aplikacije za navigaciju (VIDEO)

Ove aplikacije pomoćiće vam da najlakše i najbrže pronađete put do vašeg odredišta

blob:https://www.telegraf.rs/492aa353-b214-4218-b0e7-b74a534476bc

Leto je i dalje u punom jeku i mnogi već uživaju u letovanju, dok se neki tek spremaju da provode letnje dane van grada. Ukoliko se i vi spremate na put, ove 3 besplatne aplikacije za navigaciju za Android i IOS pomoćiće vam da brže i lakše pronađete vašu destinaciju.

Google Maps

Sa mapama koje pokrivaju preko 220 zemalja, Google maps ima ogromnu bazu podataka koja obuhvata nezamisliv broj destinacija. Uz to, za skoro svaku destinaciju dobićete podatke kao što su broj telefona, radno vreme, veb sajt, fotografije tog mesta, kao i druge korisne informacije. Google maps poseduje i glasovnu navigaciju, street view kao i uživo prikaz prometnosti saobraćaja na ulicama.

Waze

Waze je aplikacija koja predstavlja spoj navigacije i društvene mreže. Njeni korisnici mogu da prijavljuju stanje na putu, saobracajnu gužvu, policijske patrole, radove na putu ili bilo šta što može da ometa rutu. Waze uživo prati sve ove podatke i shodno tome predlaže najbrži put.

Here

Pored glasovne navigacije i live traffic funkcije, ova aplikacija korisnicima pruža i mogućnost korišćenja navigacije bez interneta.

(Telegraf.rs/ A. Petrović)