Golišave na snijegu: Nakon Kim skinule se i Stupar i Dragović

I dok su vani debeli minusi, oni se ne planiraju debelo obući, već samo gledaju kako bi se skinuli. Otkada je Kendal Džener (Kendall Jenner, 23) skupila hrabrosti i u minijaturnom kupaćem kostimu uskočila u snijeg, pokrenula je pravu lavinu “snježnih golaća”.

– J***no je hladno – napisala je, a zatim ju je za par dana kopirala sestra Kortni (Kourtney, 39). Ona je ipak obukla jaknu na sebe kako ne bi prehladila pluća, ali je i pokazala utegnutu stražnjicu. Fanovi su ju zbog toga zezali da “zašto ne bi napravila snježnog anđela s tako dobrom pozadinom”.

No, mlađe sestre porodičnog klana Kardašijan (Kardashian) nisu prve pokrenule taj trend. Njihova starija i iskusnija sestra Kim (38) prošle se godine među prvima skinula i to u krzneni kupaći kostim i fotografirala ispred hrpe snijega. Uz to je obula krznene čizme.


– Izgledaš kao seksi mamutica, sviđaš mi se tako malo dlakavija – napisao je jedan fan. Izgleda kako je cijeli svijet nakon toga poludio za spojem kupaćih kostima i snježnih radosti, a ni Hrvatice nisu odoljele tom izazovu.

– Hrvatski Aspen – napisala je televizijska voditeljica Antonija Stupar Jurkin. Ona je prihvatila izazov sestri Kardašijan i ušla u krug takmičarki “snježnih golaća”. Bok uz bok televizijskoj voditeljici našla se i naša bivša manekenka i bivša supruga Gorana Ivaniševića (47).


– Zimska zemlja čudesa – napisala je Tatjana Dragović (40) koja je u snježnoj oluji koja hara Austrijom, našla vremena da se fotografira u tigrastom kupaćem kostimu. Fanovi su joj pohvalili liniju, ali i izrazili zabrinutost za njeno zdravlje jer nije obukla rukavice pa će se prehladiti.

Autor: 24sata.hr

Back to top button