Prijave od 08. januara: Dat će vam bogatstvo, uspijete li preživjeti godinu bez telefona

Prijave traju do 8. januara, a kompanija će 22. januara objaviti ko je odabran za takmičenje. Još se ne zna kako će kompanija tačno kontrolisati takmičara.

Kompanija Vitaminwater pokrenula je nagradni konkurs u kojem se može osvojiti 100.000 dolara. Jedini je uslov da se čitavu godinu ne koristi pametni telefon.

Prijaviti se možete koristeći hashtag #nophoneforayear na vašem Twitter ili Instagram profilu, uz opis kako bi vaša godina izgledala bez smartphonea.

Prijave traju do 8. januara, a kompanija će 22. januara objaviti ko je odabran za poziv. Još se ne zna kako će kompanija tačno kontrolisati takmičara odnosno provjeravati da nije koristio pametni telefon.

Međutim, zna se da će istekom godine dana morati proći detektor laži. Ako takmičar izdrži čitavu godinu, osvaja puni iznos, a izdrži li šest mjeseci, na njegov će račun sjesti 10.000 dolara. Sve manje od 6 mjeseci, neće se nagrađivati.

Ipak, takmičar neće biti sasvim bez mobitela. Na korištenje će dobiti dobru staru Nokiu 3310 za pozive i poruke, piše OddityCentral.com.

Back to top button