Aleksandar Kolarov svima objasnio šta predstavlja Edin Džeko

O nepotrebnim kritikama na račun Dijamanta govorio i srbijanski bek, koji je s Džekom dijelio svlačionicu i u Manchester Cityju i koji ga odlično poznaje

Srbijanski fudbaler Aleksandar Kolarov i član Rome govorio je za zvaničnu internet stranicu kluba koji ove sezone ne igra na željenom nivou u Serie A.

Iako su se plasirali među 16 najboljih evropskih timova, navijači su nezadovoljni izdanjima Vučice u nacionalnom šampionatu u kojoj je rimski sastav oprostio od titule, a trudi se ostati u utrci za mjesta koja sljedeće sezone vode u Ligu prvaka.

Navijači žele samo najbolje za svoj klup pa su tako pojedini fudbaleri dosta kritikovani od strane svojih fanova, među njima i kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko.

Upravo je o nepotrebnim kritikama na račun Dijamanta govorio i srbijanski bek, koji je s Džekom dijelio svlačionicu i u Manchester Cityju i koji ga odlično poznaje.

– Kad bi možda imali još trojicu ili četvericu kao što je Džeko…Za Edina govori teren. Postoje fudbaleri i igrači. Džeko je igrač – kazao je Kolarov.

Faktor

Back to top button