Svako malo strujni udar na Face TV, a direktor Bosmala poručuje: ‘To vam je selam od SDA!’

Tražimo javno objašnjenje i očitovanje od SDA o ovom pitanju. I Alejkumu selam. Nećete i ne možete nas ušutjeti ili ugasiti, poručuju sa Face TV

Jučer je FACE TV objavio video prilog u kojem optužuju SDA da im svakodnevno isključuju struju, pokušavajući tako da ih ugase.

– Godinama nas pokušavaju ugasiti, ali bukvalno ugasiti. Prekidaju nam napajanje električnom energijom. Isključuju nam struju. Na sve moguće načine pokušavaju uništiti FACE TV. Zbog njihovih igara koje traju godinama, FACE TV je pričinjena šteta od nekoliko stotina hiljada maraka i to im nije dosta – nastavljaju – ističu u FACE TV.

Naime, dok je cijeli Bosmal imao električnu energiju, kako kažu u FACE-u, njima su isključili pola sata, a nakon toga su se igrali sa sklopkama i prekidačima i u roku od minut i po FACE je pretrpio 13 strujnih prekida.

– Svaki put kada tražimo objašnjenje od direktora Bosmala Edina Šabanovića, dobijemo odgovor da je to selam od SDA. Tražimo javno objašnjenje i očitovanje od SDA o ovom pitanju. I Alejkumu selam. Nećete i ne možete nas ušutjeti ili ugasiti, izričiti su sa televizije poznatog i cijenjenog novinara Senada Hadžifejzovića.

U nastavku pogledajte realni prikaz sabotaže koji su snimile kamere Face TV:

Inače, ovo nije prvi put da s FACE TV optužuju Edina Šabanovića za sabotažu. Pogledajte prilog iz maja 2016. godine:

(Face.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAIN/md)

Back to top button