LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT ŠABANOVOG SAPUTNIKA Menadžer u suzama otkriva: “Biće primorani da ga isključe sa aparata”

U stravičnoj nesreći u Nemačkoj nastradao je Šaban Šaulić, a vozač automobila, muzičar Mirsad Kerić (43), zadobio je teške povrede. Iako su se sinoć pojavile informacije da je Mirsad podlegao povredama, ispostavilo se da je medicinska sestra iz bolnice u kojoj se Mirsad nalazi imala, i zatim prenela, pogrešnu informaciju. Menadžer tragično nastradalog pevača Sabit Dervišević otrkio je nove detalje o Mirsadovom stanju.

On je za sarajevski sajt Klix rekao da su mediji pogrešno preneli informaciju da je Keriću “očuvan srčani rad”.

Prema njegovim rečima, pogrešnu informaciju je nenamerno plasirala medicinska sestra koja se brine o Kerićevom zdravstvenom stanju, kome su moždane funkcije svedene gotovo na minimum.

– Lekari su rekli da će ako danas situacija bude iole stabilna dati sve od sebe kako bi ga spasili, iako je situacija veoma složena. No, ukoliko on danas ne bude kašljao i ukoliko mu i dalje ne bude funkcionisao oštećeni deo mozga, biće primorani da ga isključe sa aparata – rekao je Dervišević za “Klix”.

U stravičnoj nesreći sa najmanje povreda prošao je Nemac koji je vozio automobil “mazda” koji je od pozadi udario kola u kojima je pevač bio sa prijateljima.