Pojavila se posljednja fotografija Šabana Šaulića: Nakon nje je ušao u automobil i zadesila ga je tragedija! Obožavateljka potresena, imao je samo jedan zahtjev!

Cijela nacija je u šoku zbog teške nesreće u kojoj je život izgubio Šaban Šaulić. Svi imaju samo jednu riječ – dobar čovjek se pamti, kroz muziku će vječno živjeti.

Melani Antonić Jekić porijeklom iz jednog malog mjesta kraj Pančeva, sa oduševljenjem je pozirala sa Šabanom nekoliko sati prije stravične nesreće. Posljednja Šabanova fotografija je upravo njihova zajednička, a Melani otkriva da je pjevač prije slikanja imao jedan zahtjev:

“Cijelo veče je bio nasmijan, veseo i dobro razpoložen, podigao je cijelu diskoteku na noge! Pristao je da se slikamo, već je obukao jaknu da krene, rekao je: ” Može slika, al’ da skinem kapu”. Bio je zaista ljubazan”, prisjeća se Melani posljednjeg susreta sa kraljem narodne muzike.

Posljednji video sa nastupa svjedoči da je Šaban, kao što su govorili njegovi prijatelji, bio vidno raspoložen i na nastupu koji je prethodio saobraćajnoj nesreći.

e-turneja

Back to top button