Čovek ima 94 dece, 39 žena i 34 unuka i svi žive pod istim krovom: Upoznajte najveću porodicu na svetu! (VIDEO)

Ziona Čana je “najbogatiji čovek na svetu”: sa 39 žena, 94 dece i 33 unučadi sa kojima živi u četvorospratnoj kući, ovaj Indijac je trenutno glava najveće porodice na svetu.

Najveća indijska porodica se sastoji od 39 žena, 94 dece, 14 snajki i 33 unučadi, na čelu sa “najbogatijim čovekom”, Zionom Čanom, u selu Baktvang u indijskoj državi Mizorama.

U četvorospratnoj palati koja ima čak 100 soba žive četiri generacije, a brojnost porodice još nije konačna. Naime, Čana tvrdi nije isključeno još neko proširenje porodice, jer, kako kaže, ne želi da propusti nijednu priliku za brak.

Žene dele spavaonice, a kako bi svaka od njih dobila priliku da noć provede sa svojim suprugom postoji raspored. Najmlađe žene su smeštene bliže spavaćoj sobi glave porodice, dok su starije smeštene nešto dalje u kući.

Mi ostajemo uz Zionu jer je on najvažnija osoba u porodici, a osim toga je i najzgodniji muškarac u selu – objašnjava Rinkmini (35), jedna od Čana žena.

Sloga, poštovanje i ljubav vladaju u porodici Čana, čija je organizacija nalik na vojnu – žene zajedno pripremaju obroke pod komandom najstarije, Zatiangi. Nahraniti ovako brojnu porodicu nije lako, pa se dnevno sprema oko 70 kilograma mesa i 50 kilograma pirinča.

Jedan od Zionovih sinova insistirao je da njegov otac oženi siromašne žene iz svog sela kako bi brinuo o njima.

Osećam se kao božiji miljenik, jer mi je dao toliko dece o kojima se staram – rekao je on.

Gospodin Čana je i vođa hrišćanske sekte u okviru koje je dozvoljeno da muškarac ima onoliko žena koliko želi. Tokom jedne godine Ziona je oženio čak deset žena, a naglasio je da zarad proširenja svoje “sekte” namerava da ode i u Ameriku da bi se oženio ponovo.

Izvor: Srbijadanas / Foto: Youtube/Printscreen/ Scroll.in

Back to top button