Lopovima ništa nije sveto: Mrtvom Šabanu iz auta ukrali 15.000 eura!

Nakon teške saobraćajne nesreće na auto-putu u Njemačkoj, ukradena je torbica Šabana Šaulića u kojoj je bila cjelokupna zarada sa nastupa u klubu “Farinda” u Bilefeldu, gdje je pjevao veče prije tragedije.

Novac je nestao najvjerovatnije iz smrskanog automobila, ali nije isključeno ni da ga je Šaulić, koji je bio svjestan poslije udesa, iznio iz kola i da ga je neko uzeo poslije toga.

Prema saznanjima Srpskog telegrafa, u prvim trenucima nakon nesreće niko nije obraćao pažnju na lične stvari putnika u kolima i to je neko iskoristio da ukrade torbicu. Koliko je novca u njoj bilo, može samo da se pretpostavlja, ali suma svakako nije mala jer je Šaulić bio jedan od najtraženijih i najplaćenijih pjevača među našim ljudima u Njemačkoj.

– Pjevač je uvijek sa sobom nosio novac kada se vraćao s nastupa. Klub je u subotu uveče, kada su pjevali Šaulić i mlada pjevačica Tea Tairović, bio dupke pun. Bukvalno nije imala ni igla gdje da padne. I uvkijek je bilo tako kada je nastupao u Njemačkoj, pa gazde diskoteka nisu žalile novac da ga dovedu – navodi sagovornik našeg lista iz Njemačke, koji je učestvovao u organizaciji Šabanovog dolaska u Bilefeld, piše Srpski telegraf.

– Postoji neka minimalna vjerovatnoća da je stvari sklonio neko iz ekipe hitne pomoći, vatrogasaca ili policije, međutim, u to je teško povjerovati jer je od nesreće prošlo nekoliko dana, a od tih stvari nema traga.

U Njemačku su odmah nakon saznanja o tragediji otputovali Šaulićevi sin i kćerka Mihajlo i Sanela, zajedno sa zetom Zoranom Mirkovićem. Torbicu im niko nije ni pomenuo kada su došli da identifikuju tijelo, tako da je gotovo izvijesno da je ukradena.U prilog ovoj tvrdnji ide i ono što je juče za Srpski telegraf izjavio sin preminulog klavijaturiste Mirsada Kerića, koji je vozio kola i takođe je podlegao povredama nakon nesreće.

– Nismo dobili ništa od tatinih ličnih stvari. Niko nam ništa ne govori, ne pominju da su bilo šta našli kod njega – navodi Denis Kerić i dodaje da porodica još nije odlučila kada će Mirsad biti sahranjen, ali da će to biti u Ofenbahu.

E-TURNEJA.COM

Back to top button