Šaban opljačkan posle nesreće! Evo šta je nestalo iz smrskanih kola posle tragedije u Nemačkoj!

Nakon teške saobraćajne nesreće na auto-putu u Nemačkoj, ukradena je torbica Šabana Šaulića u kojoj je bila celokupna zarada sa nastupa u klubu u Bilefeldu, gde je pevao veče pre tragedije

Novac je nestao najverovatnije iz smrskanog automobila, ali nije isključeno ni da ga je Šaulić, koji je bio svestan posle udesa, izneo iz kola i da ga je neko uzeo posle toga.

Kako se saznaje, u prvim trenucima nakon nesreće niko nije obraćao pažnju na lične stvari putnika u kolima i to je neko iskoristio da ukrade torbicu. U njoj je bilo bar 15.000 evra, koliko je Šaulić naplaćivao za nastupe u Nemačkoj.

On je bio jedan od najtraženijih i najplaćenijih pevača među našim ljudima u toj zemlji.

– Pevač je uvek sa sobom nosio novac kada se vraćao sa nastupa. Klub je u subotu uveče, kada su pevali Šaulić i mlada pevačica Tea Tairović, bio dupke pun. Bukvalno nije imala ni igla gde da padne. I uvek je bilo tako kada je nastupao u Nemačkoj, pa gazde diskoteka nisu žalile novac da ga dovedu – navodi sagovornik iz Nemačke koji je učestovao u organizaciji Šabanovog dolaska u Bilefeld.

Kako kaže, Šaulićevu torbicu u kojoj je, koliko on zna, bio samo novac, pošto je dokumenta nosio odvojeno, posle nesreće niko nije video.

– Postoji neka minimalna verovatnoća da je stvari sklonio neko iz ekipe Hitne pomoći, vatrogasaca ili policije, međutim u to je teško poverovati jer je od nesreće prošlo nekoliko dana, a od tih stvari nema ni traga.

U Nemačku su odmah nakon saznanja o tragediji otputovali Šaulićev sin i ćerka Mihajlo i Sanela, zajedno sa zetom Zoranom Mirkovićem. Torbicu im niko nije ni pomenuo kada su došli da identifikuju telo, tako da je gotovo izvesno da je ukradena.

U prilog ovoj tvrdnji ide i ono što je juče izjavio sin preminulog klavijaturiste Mirsada Kerića, koji je vozio kola i takođe podlegao povredama nakon nesreće.

– Nismo dobili ništa od tatinih ličnih stvari. Niko nam ništa ne govori, ne pominju da su bilo šta našli kod njega – navodi Denis Kerić i dodaje da porodica još nije odlučila kada će Mirsad biti sahranjen, ali da će to biti u Ofenbahu.

Šaulićev kum Slobodan Stojadinović, koji je jedini od trojice saputnika u “seat ibici” preživeo nesreću i oporavlja se u bolnici u Nemačkoj, rekao je da je po ceo dan na ispitivanjima i kontrolama.

– Povređen sam bukvalno od glave do pete, trenutno ništa ne mogu da pričam – poručio je Stojadinović, koji je u trenutku udesa bio na zadnjem sedištu.

Izvor: Srbijadanas.com / Foto: Printscreen

Back to top button