Šabanovo telo danas stiže u Srbiju?! Isplivali novi detalji OBDUKCIJE, a evo kada će biti SAHRANJEN!

Legendarni pevač Šaban Šaulić, poginuo je u stravičnoj nesreći u Nemačkoj, pre četiri dana, a istog dana u državu stigla su njegova deca Sanela i Mihajlo Šaulić.
Iako cela procedura predugo traje, Šaulićima su ipak izašli u susret i dozvolili im da vide telo pre obdukcije, te su njih dvoje proveli pola sata sami u sobi gde je bilo Šabanovo telo. Prostorija je bila posebno ukrašena cvećem i svećama.

Kako “Blic Scena” saznaje, obdukcija će biti obavljena u 10 časova i trajaće dva do tri sata, te je planiramo da se sve završi do 14 časova.
Prema proceduri koju nalažu nemački zakoni, nakon obdukcije sva dokumenta šalju se tamošnjem tužiocu, a zatim će ih od njega zatražiti advokat porodice Šaulić. Porodica želi da se odmah nakon toga sa Šabanovim telom vrati u Srbiju, ukoliko bude moguće već istog dana. Svi se nadaju da je to izvodljivo i da će telo pevača stići danas u Srbiju, avionom, kako je ranije isplanirano – kaže izvor blizak produkcija.

Komemoracija Šabana Šaulića trebalo bi da bude održana u petak u 11 časova u Skupštini grada, a sahrana odmah nakon toga u 14:30 na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana.

U svakom slučaju, nakon obdukcije znaće se svi tačni detalji kada će porodica i prijatelji ispratiti velikana na večni počinak, prenosi “Blic Scena”.

Back to top button