Tajna PERIKE ŠABANA ŠAULIĆA: Godinama ju je nosio i priznao da mu je bila VELIKI TERET, a onda se zbog Saše Đorđevića PREPORODIO

Šaban Šaulić je osim po magičnom glasu i velikim hitovima, osamdesetih bio poznat i po tupeu koji je uvek nosio. Nije krio da mu je perika bila veliki teret i o tome je često govorio, a onda je našeg slavnog košarkaša rešio da je skine i ošiša se do glave.

Iako je gubitak kose osetljiva tema za mnoge muškarce, Šaban Šaulić je bez problema govorio o mukama koje je mučio sa tupeom koji nije skidao godinama.

– Plašio sam se da skočim u vodu ili da odem na fudbal, jer mi je sve vreme u glavi bio pritisak – šta da radim ako mi padne. Eto, ljudi su me prevarili da nosim tupe. Jedva sam čekao da se rešim toga. Sada mi je jako krivo što sam nosio tu glupost. Bukvalno sam se preporodio kada sam se ošišao na ćelavo i bacio tupe. Tada sam bio najsrećniji čovek na svetu! I moram priznati da se kajem što sam ga ikad nosio – rekao je Šaulić 2016. godine za „Blic“.

FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA
Čovek zbog kog je Šaban rešio da skine periku i ošiša se do glave bio je naš košarkar Aleksandar Đorđević.

– Mislim da je prvi košarkaš Sale Đorđević to uradio i onda sam i ja odmah za njim. Pomislio sam: “Hvala dragom bogu što ima još neko, da mogu da se rešim ove bede.” Skinuo sam je i više je nikad nisam stavio – rekao je Šaban jednom prilikom za emisiju “Premijera”, te otkrio zbog čega je ostao bez kose.

– Dok sam imao svoju kosu koristio sam neku kremu koja je davala sjaj kosi. Ja sam to ludački mazao, a imao sam dugu, predivnu kosu. I onda je taj preparat uzeo danak i onda je počela naglo da mi opada kosa i brzo sam je izgubio. Prvo sam u Nemačkoj napravio jedan tupe – otkrio je tada Šaban.

Zena.blic.rs