Kume, zabranio si nam sebe: Ćerka Zorice Brunclik objavila sliku iz detinjstva, a na njoj oni, najveće ljubavi Šabana Šaulića

Kakvi smo ljudi, vidi se i kada odemo pa ostanemo u sećanjima drugih. Kakav je čovek bio Šaban Šaulić, pokazuju objave njemu blisksih ljudi, u čijim će sećanjima, baš kao i u svojim pesmama, živeti još dugo, dugo.
Dok je sećanja, biće i Šaban. Dok je pesme, baš kako je njegov sin Mihajlo poručio pre nekoliko dana na očevoj sahrani,. živeće Šaban.

Jer je čovek besprekornog glasa i velikog srca, živeo za muziku i za drage ljude. A najviše za svoju porodicu.

Sa mnogo ljubavi je poruku u njegovu čast napisala i ćerka Zorice Brunclik Miljana:

“Nekada samo bezbrižna deca, nedostaje to vreme. Zbogom, kume, zabranio si nam sebe”.

https://www.instagram.com/p/BuLm5Skhb-c/?utm_source=ig_embed
Miljana je na slici sa sestrom Marijom i bratom Đorđem i kumovima Ildom i Mihajlom.

Kralja narodne pesme, kojeg, kako kažu muzički stručnjaci, nema ko da verodostojno nasledi na muzičkoj sceni, upoznali smo kroz pesme koje je pisao i pevao.

Od stiha do stiha otkrivao nam je svoju dušu, a dušu je poklanjao njima, svojoj deci, Ildi, Mihajlu i Saneli.

Najviše o nama govori “količina” ljubavi koju smu spremni da damo drugima. Ako smo roditelj, onda važi sledeća: “Kakav si otac, takav si čovek”.

A Šaulić je bio najbolji otac, otac za krunu.

Zorica Brunclik koja se pre nekoliko dana dirljivim govorom na komemoraciji oprostila od kuma Šabana Šaulića pored ćerke Miljane ima i ćerke Zlatu i Mariju i sina Đorđa.

Ona je i baka, a u ovoj godini unuče će joj podariti i najmlađa naslednica Zlata. Sa Šabanom je na njegovoj slavi pravila planove za njenu svadbu.

Šaban Šaulić poginuo je 17. februara ove godine u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Posle vesti o tragediji nastao je muk, koji oni koji su poštovali i voleli pevača prekidaju pričom o njemu ili njegovom muzikom.

J.M.
zena.blic.rs

Back to top button