Sa zabijenim nožem u leđima išetao iz bolnice da zapali cigaretu

Mladić poznat kao Vladimir, obučen samo u donji veš, snimljen je kako pokušava izaći iz bolnice da bi ispred zapalio cigaru. Nije ni prvi ni posljednji kome je želja da povuče dim, ništa čudno, osim činjenice da mu iz leđa štrči nož.

Video je snimljen u bolnici u Tatarstanu.

Uprkos teškoj povredi, muškarac je svjestan, ali dok se kreće ka izlazu pomalo posrće i djeluje kao da bi se svakog trenutka mogao srušiti. Pridržava se usput za nosila, klecaju mu koljena, ali, ne odustaje. Na leđima ima krvi, a djeluje kao da je oko ivice noža postavljena gaza.

Kako su naveli očevici, od pacijenta se osjećao jak miris alkohola.

Kada su ga ljekari Hitne pomoći predali kolegama u hitnoj službi, on je odveden na hirurško odjeljenje, gdje su ga i skinuli, kada se sjetio da mora hitno napolje. Prošao je pored zapanjenih ljekara. Zaposleni u bolnici je počeo snimati Vladimira zabrinuto ga pitavši gdje se uputio i je li normalan.

– Idem da pušim – samo je rekao.

Pošto nije imao cigarete, Vladimir se vratio na odjeljenje hirurgije. Ili zbog nedostatka cigareta ili zbog toga što mu je neko od medicinskih radnika rekao da bi mogao umrijeti ako nastavi po svom.

Za sada nije poznato kako je i zašto nož završio u njegovim leđima.
https://youtu.be/QuNpdTreMXc?t=1
Avaz

Back to top button