Drama nakon izlaska iz Zadruge: Zerina Hećo popila šaku lijekova i zaspala!

Majka Zerine Hećo poručila je da skandalozna zvijezda rijalitija neće do daljenjeg davati izjave za medije. Međutim “Blic” saznaje od izvora bliskog bosanskoj starleti da Zerina boravi u Beogradu i da je današnji dan prespavala. U san je utonula u kući svoje drugarice Jovane koja je sačekala poslije izbacivanja iz Zadruge i nakon što je doživjela još jedan nervni slom.

– Zerina je kod mene u kući u Beogradu i spava. Njena majka mi je rekla da kažem svima da se neko vrijeme neće uopšte oglašavati. Njeno zdravlje je najbitnije i njemu se mora trenutno posvetiti. Prije toga mora da se naspava kao čovjek i da pojede nešto jer danima nije jela – kaže Jovana, Zerinina drugarica za “Blic”.

Iako je zadovoljna što je Zerina napustila Zadrugu, njena majka Sanela Mašić je i dalje u lošem psihofizičkom stanju jer je svjesna da je Zerini narušeno zdravlje i da strepi od rezultata analiza kojima se prije nekoliko dana podvrgla.

– Sanela takođe nije dobro i jedva čeka da se sastane sa Zerinom. Učiniće sve da zbrine kćerku, ali shvatite njen očaj poslije svega što je gledala i što je prošla sa kćerkom, čuvajući i brinući usput o unuki Sari – kaže za “Blic” druga prijateljica Zerine Hećo i dodala:

– I Sanela pije lijekove za smirenje sve vrijeme Zerininog boravka u rijalitiju. Ona je očajna zbog svih njenih rijalitija jer žena cijeni miran život. Zerina je popila šaku lijekova da se smiri nakon užasne noći. Prvo je pozvala majku da pita za kćerku i onda je morala da zaspi. Otišla je kod drugarice i koliko znam i dalje je tamo.

Blic/ E-turneja

Back to top button