KARLEUŠA OD STRESA I ŠOKA PADA U NESVEST, MORA DA PIJE JAKE LEKOVE ZA SMIRENJE: Smrt majke Divne ju je RAZORILA, ovako reaguje kada joj izjave saučešće

Foto: Dragan Kadić

Jelena Karleuša ne može da dođe sebi od kada joj je majka Divna umrla 3. marta, posle čega je i otkazala sve nastupe u sledećih 6 meseci.
Pevačica se posle smrti majke ne smiruje i plače sve vreme, zbog čega mora da pije i veliku dozu lekova za smirenje. Ona je u više navrata isticala kako je bila veoma vezana za svoju majku.

FOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM
“To su sve jaki medikamenti koji će joj pomoći da se barem na trenutak prizove svesti. Krenula je od stresa i šoka da pada u nesvest, ali je sve vreme njeni najbliži pridržavaju. Uz nju su njeni najbolji prijatelji, kao i kolege koje svakodnevno dolaze u kuću da joj izjave saučešće”, rekao je izvor.

Jelena je prebledela i kada neko dođe da izjavi saučešće, dočeka ga u dnevnoj sobi, ali ne govori mnogo sa drugima. Sve vreme joj je velika podrška Divnina rođena sestra Danijela Dmitrović, a uskoro će joj se pridružiti muž Duško Tošić.

Kurir.rs/Alo, Foto: Dragan Kadić

Back to top button