Porodični prijatelj: Jelena je vodila Divnu po cijelom svijetu i lavovski se borila da je izliječi! Nažalost, nije uspjela…

Divna Karleuša preminula je danas u svom stanu u 12:30 nakon duge i teške borbe sa kancerom. Njena kćerka Jelena nikada nije javno govorila o velikim problemu koji ju je mučio – Divninoj teškoj bolesti, ali je nekoliko puta izjavila da joj je najveća želja da joj majka ozdravi.

Porodični prijatelj otkrio nam je da je Jelena tri posljednje godine davala sve od sebe da pomogne majci.

’Otkako su saznale da je Divna bolesna, život u toj porodici više nije bio isti. Jelena je u dogovoru sa najboljim ljekarima Divnu vodila po cijelom svijetu i plaćala papreno skupe terapije kako bi joj bilo bolje. Prvo se liječila u Njemačkoj, zatim na Kubi, u Turskoj, Grčkoj… Jelena nije žalila sredstva, ali eto, bolest je nažalost pobijedila,’ kaže za Svet prijatelj porodice Karleuša.

Jelena je zbog majčine bolesti bila razdražljiva i nervozna i burno je reagovala kada bi neko u medijima spomenuo Divninu situaciju.

’Jelena je pričala da su njih dvije borci, da ne želi da se o tome piše i govori, da neće da ih neko sažalijeva. Bila je ubijeđena da će Divna pobijediti,’ kaže sagovornik.

Divni je dijagnostikovan rak pluća prije tri godine.

Njeno posljednje javno pojavljivanje bilo je na Jeleninom novogodišnjem nastupu u hotelu Metropol. Bila je nasmijana i raspoložena, izgledala je bolje nego ikad.

Divna Karleuša ostavila je neizbrisiv trag na srpskoj estradi, zaslužna je za uspjeh mnogih estradnih zvijezda koje je promovisala u najuticajnijim radijskim emisijama koje je vodila.

Ipak, kako je sama isticala, najponosnija je bila na svoju kćerku jedinicu koja je postala jedna od najvećih zvijezda u regionu.

E-turneja

Back to top button