ŠABANOV NEKADAŠNJI PRIJATELJ PORUČUJE: ISPUNIĆU ŠABANOVU POSLJEDNJU ŽELJU!

Ljuba Aličić, koji posljednjih godina nije bio u dobrim odnosima sa Šabanom Šaulićem jer su se navodno posvađali oko para, danima ne može da dođe sebi zbog smrti kolege.

Ljuba proklinje sudbinu koja, nije bila pravična prema njegovom drugu iz djetinjstva jer nije doživio da oženi sina Mihajla, što mu je bila najveća želja. Ljuba uvjerava da će on preuzeti Šabanovu ulogu i oženiti Mihajla.

– Šaban je čovjek koji je sve stekao radom i sve dijelio s najbližima. Živio je za njih i njima je podredio čitav život. Ali sudbina je bila nepravedna i nije doživio da oženi sina. Svadbe će sigurno biti, a ja sam siguran da će Šaban posmatrati sa neba. Moraću da ispoštujem mog druga i oženiću Mihajla kako dolikuje. Preuzeću Šabanovu ulogu na vjenčanju i pokušaćemo taj dan da budem sretan jer ostvarujem njegovu želju – kaže Ljuba.

– Duša me boli za Gordanom, Sanelom, Ildom i Mihajlom. Oni su divni ljudi i ostali bez oca i supruga. Smogao sam snage da ih pozovem odmah nakon što je Šaban izdahnuo i izjavim saučešće, a oni su mi se zahvalili i rekli da neće zaboraviti riječi podrške. Iz sveg srca se nadam da će biti jaki da nastave život, a ja ću biti uvijek tu za njih – kaže Ljuba.
klik-blic.info

Back to top button