SVJEDOK KOBNE VEČERI ISPRIČAO SVE DETALJE, 12 DANA NAKON SMRTI ŠABANA: “MORAM VAM OVO REĆI”

Pjevačica Tea Tairović bila je na nastupu Šabana Šaulića posljednje noći.
Pjevačica je pričala za emisiju Eksluziv:
Prije nastupa smo se dosta šalili, vodili smo razgovor i nije slutilo nesreći ništa. Muzičari su primetili da je žurio, a to nisam primetila. Nekako mi se čini da je suđeno, da stradate na takav način poslije 50 godina karijere, pri tome vozio je Mirsad, koji nije popio kap alkohola, bila je sudbina – rekla je Tea za “Ekskluziv”.

On nije pametovao iako je znao mnogo toga. Htio je da snimam spot u Krčedinu, tako mu je bilo lakše- prisjetila se Tea anegdote sa Šabanom.

Tea Tairović je srpska pjevačica koja je popularnost stekla tokom muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. Rođena je 26. aprila 1996. godine u Novom Sadu.

Prvu pjesmu pod nazivom „Da si moj“ snimila je 2014. godine. Šira javnost ju je upoznala tokom 2015. i 2016. godine kada je bila učesnica takmičenja „Zvezde Granda“. Ušla je u finale 10. sezone, a nakon toga snimila je još nekoliko singlova. Poznata je po pjesmama „Karakterna osobina“, „Meni odgovara“, „Igračica“, „Nevolja“, „I u dobru i u zlu“, te duetima sa Šabanom Šaulićem, Rimskim, Menilom Velioskim, Ivanom Krunić i DJ Shone. Zbog atraktivnog izgleda su je prozvali nasljednicom Sandre Afrike

klik-blic.info

Back to top button