POTRESNE SCENE: JELENA JE OD TUGE ZA DIVNOM ODSJEKLA KOSU, A OVI PRIZORI JASNO POKAZUJU KROZ KAKAV PAKAO ONA PROLAZI

U nedelju 3. marta u 12 časova preminula je Divna Karleuša, koja je jučer sahranjena na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

Neutješna Jelena Karleuša jučer je na komemoraciju u Radio Beograd došla blijeda, otečena od plača i sa kratkom kosom. Jelena je od tuge za pokojnom majkom isjekla svoju prepoznatljivu dugu plavu kosu.

Mnogi smatraju da je pop diva od velike tuge ošišala kosu kako bi ličila na pokojnu majku, koja je istu takvu frizuru nosila prije nekoliko godina.

Jelena je tokom komemoracije crnim velom krila lice, a kako bi izbjegla pripadnike sedme sile ušla je sporedni ulaz u zgradu Radio Beograda, piše Alo.

JK je tokom komemoracije plakala i jecala, a najbolniji momenat desio na sahrani.

Dok je stajala u kapeli, Jeleni je bilo veoma loše. Kada je povorka krenula ka grobnom mjestu, pjevačica je bila okružena obezbjeđenjem. Jelena je grlila Divnin sanduk, a nakon što su sanduk radijske voditeljke spustili u raku Jelena je počela da doziva svoju majku.

Mama, mama. Volim te mama – tiho je govorila JK, dok ju je Duško pridržavao da ne padne.

Dok je odlazila ka kolima, Jelena je počela da se tetura, došlo joj je teško, sahrana ju je samo dodatno slomila. Fotografije sa poslednjeg ispraćaja jasno pokazuju koliko je Jeleni teško i kroz kakav pakao prolazi.

Pop pjevačica je bila veoma vezana za svoju majku koja joj je bila najveća podrška i oslonac u životu. Jelenina majka je mjesecima vodila borbu sa opakom bolešću, ali niko nije očekivao da će se stanje naglo pogoršati i dovesti do kobnog ishoda.

(Hayat / Foto: Alo)

Back to top button