Rasplakao Arenu: Đani dio koncerta posvetio Šabanu Šauliću! (VIDEO)

Jedan od najpopularnijih pjevača Radiša Trajković Đani sinoć je napravio veliki solistički koncert u “Štark” areni koja je bila krcata. Koncert je kasnio nešto više od pola sata, a čim se Đani pomoću hidrauličnog lifta pojavio na sceni prolomio se vrisak i gromoglasan aplauz. Pjevač je koncert otvorio hitom “Nema me”, nakon čega se obratio svima u krcatoj Areni.
Dobro veče familijo! Srce mi je puno što vas vidim u ovolikom broju! Sretan 8.mart i ženama i muškarcima – u svom stilu čestitao je Đani, nakon čega su nastavili da se nižu hitovi u kojima su uživali kako njegovi fanovi, tako i kolege sa estrade koje su mjesta zauzele u VIP loži.

Jedan dio koncerta Đani je posvetio svom velikom prijatelju kog je mnogo volio – Šabanu Šauliću. Pjevaču je smrt kralja narodne muzike teško pala, a i ranije je isticao da će otpjevati nekoliko pjesama na koncertu u njegovu čast. Jedna od pjesama koju je Đani otpjevao bila je “S namerom dođoh u veliki grad” koja je veliki Šabanov hit, a arenom se prolomio gromoglasan aplauz, dok mnogi nisu mogli da zadrže suze.

Pored Šabana, Đani je odao počast i Sinanu Sakiću te otpjevao njegovu pjesmu “Lepa do bola”.

Kako je Đani otpjevao Šabanovu pjesmu “Kraljice mog srca” pogledajte u nastavku.

Pink

Back to top button