Kristijano Ronaldo poručio: Budite spremni za veliki povratak

Najbolji nogometaš svih vremena Kristijano Ronaldo (Cristiano) prepun je optimizma i samopouzdanja uoči revanš utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Atletiko Madrida.

Navijači Juventusa bili su razočarani nakon poraza ”Stare dame” u prvoj utakmici (0:2), ali im Portugalac uoči revanša, koji se igra u srijedu, poručuje da imaju razloga vjerovati u uspjeh.

– Ovaj klub, prema mom mišljenju, ima fantastičnu sezonu. Na vrhu smo Serije A sa 16 bodova prednosti i sretni smo kako sve to ide. Osvojili smo Superkup Italije protiv Milana, sada nam je cilj prvenstvo i, naravno, Liga prvaka. Mislim da smo dobri, puni samopouzdanja, vjerujemo – rekao je Ronaldo u najavi utakmice.

– Želimo da to bude posebna večer – dodao je Ronaldo.

Najveće pitanje je kako dostići dva gola zaostatka za Atletiko Madridom.

– Želim poručiti navijačima da razmišljaju pozitivno, da vjeruju. To je moguće, potrebna nam je pomoć da ovaj stadion učinimo prelijepim, svi zajedno. Mi ćemo odraditi svoj posao na terenu, pokušat ćemo postići golove i pobijediti utakmicu, ali potrebna nam je njihova pomoć. Budite spremni za veliki povratak – rekao je Ronaldo.

Avaz

Back to top button