Zidan se vraća u Real, večeras!

Glasina se poput munje proširila Pirinejima

Zinedin Zidan
Rezultatski ubedljivih 4:1 protiv Valjadolida, na terenu to nije izgledalo ni izbliza tako dobro. A ono ispadanje od Ajaksa još boli sve u Madridu. Santjago Solari je i sam sigurno bio svestan da je odsvirao svoje na ”Santjago Bernabeu” stadionu, ali sa Pirineja danas stiže vest koja je uzdrmala ceo fudbalski svet. Zinedin Zidan se vraća u Real! Večeras!

Vest je objavljena u TV programu Hugones na televiziji laSexta, s tim da je Marka – najouzdaniji izvor kad jeKraljevksi klub u pitanju – još ranije nekako stidljivo najavila da postoji mogućnost da se na “Bernabeu” vrati trener koji je Realu doneo tri titule evropskog prvaka.

I ostali madridski mediji – i Marka i As – preneli su vest nakon što su celo jutro spekulisali sa dugačkom listom kandidata. Izgleda da je sada ipak sve razrešeno. Već koliko večeras bi predsednik Florentino Perez trebalo da na sastanku sa Upravnim odborom prelomi. Svi madridski mediji tvrde: samo fomalnost.

Sastanak u klupskim prostorijama počinje u 18 sati. Solari se navodno jutros već pozdravio sve sada već bivše saradnike u Valdebebas trening centru.

Samo je pitanje čime je Perez uspeo da ubedi Zidana da se vrati, samo devet meseci nakon što je otišao posle tri uzastopne evropske titule? Pride su do sada mediji nekoliko puta objavljivali da je Francuz odbijao pozive iz Madrida. Sada uveravaju mediji, Zidan ponovo na Realovom treningu.

Ostaje pitanje i šta će biti sa Solarijem, postoji mišljenje da bi on trebalo da ostane u klubu, samo na nekoj manjoj funkciji. Ali to je i manje bitno. Čeka se Zinedin Zidan. Može li opet da napravi čudo?

(FOTO: Reuters)

Back to top button