DIVNA JE PREMINULA PRE 9 DANA, A JK JE DONELA VAŽNU ODLUKU: Majka joj je bila centar sveta i evo šta će uraditi sa njenom kućom i svim stvarima

Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Stefan Jokić, J.S.

Jelena Karleuša je odlučila da kuću svoje pokojne majke Divne nikada ne proda i na taj način želi da zauvek sačuva uspomenu na čuvenu voditeljku Radio Beograda, koja je nakon višegodišnje borbe sa rakom pluća preminula pre devet dana u svom domu u beogradskom naselju Altina.

“Jelena je oduvek isticala da joj je majka centar sveta, pa je njenu smrt veoma teško podnela. Ona je čvrsto rešila da Divninu kuću nikada ne proda, a neće dirati ni stvari koje je njena majka imala u domu. JK želi da sve ostane netaknuto, da bi je to podsećalo na majku kada bude posećivala njen dom”, priča dobro obavešteni izvor.

“Divna nije htela da ode iz te kuće. Jelena i njen muž Duško su želeli da joj kupe luksuzan stan u prestonici, ali voditeljka nije htela ni da čuje za to. Ta kuća je na kraju slepe ulice i tamo je Divna imala svoj mir, koji nije želela da joj iko remeti”, objašnjava izvor, dodajući da je Jelena u toj kući, kada su se njeni roditelji razveli, živela sa majkom u toj kući i provela deo detinjstva.

Kurir.rs/Informer/Foto Kurir