ŠABAN JE SAMO U MIRSADA IMAO POVERENJA! POSLE HORORA I ON JE ŽIVOT IZGUBIO! Oni se sad okupljaju u njegovu čast: Pobrinućemo se za ožalošćenu ŽENU I DECU!

Foto: Printscreen Instagram

Brojni muzičari koji žive i rade u Nemačkoj zajedno da pevačem i biznismenom Edinom Hadžipašićem, kao i estradnim menadžerima Sabitom Sašom Derviševićem i Hilmom Peljtom, 29. marta organizovaće humanitarni koncert u čast Mirsada Kerića.

Mirsad je život izgubio u saobraćajnoj nesreći zajedno sa Šabanom Šaulićem.

“Mirsad je 17 godina radio sa Šabanom, družili su se, bili su bliski. Šaban je imao mnogo poverenja u mog supruga. Mirsad nije trebalo da ide na nastup, već da ode u Kobenc jer mu je otac u komi (bio) već deset dana. Međutim, Šaban ga je zamolio da ide s njim na nastup, samo je njemu verovao. Nažalost, posle koncerta se desio taj strašni udes. Kao što ste čuli, Mirsad nije kriv za saobraćajku, taj pijani čovek ih je udario otpozadi, mnogo brzo je vozio. To su mi rekli iz policije kao zvaničan izveštaj o nesreći”, kazala nam je tada potresena supruga Ružica.

Sav prihod od te večeri biće uručen Mirsadovoj supruzi Ružici Kerić, kao i deci Denisu, Damiru i Anabeli.

“Moj suprug je od samog prijema bio u teškom stanju. Non-stop sam bila na vezi s lekarima, javljali su mi svaku promenu, pratili su ga neprestano. Prve noći sam bila do kasno u bolnici, tad je stanje bilo malo bolje. Mirsadu je još prvog dana otvorena lobanja. Ja sam pitala lekara da li ima još nekih težih povreda, unutrašnjeg krvarenja, rekli su mi da je samo glava teško povređena. Svi smo se nadali da će se izvući. Radili su mu testove za reflekse da vide da li je to u redu”, pričala je ona kroz suze.

Svi najavljeni pevači bez razmišljanja ustali su za Mirsadovu porodicu, jer se ona, kako kažu, ne sme zaboraviti kao ni lik i delo poginulog Kerića. Za života, on je nesebično delio, te sada osećaju da je na njih red da mu uzvrate istom merom.

Kurir.rs/Ekspanzija/Foto: Instagram screenshot

Back to top button