JAVNA SVAĐA POPOVIĆA I BRENE: Došla si raspalim autom i koferom vezanim kanapom

Lepa Brena i Saša Popović imali su sukob u emisiji kada je Popović iznio Brenine tajne iz prošlosti, ali mu ni ona nije ostala dužna. Naime, Brena je bila gost u emisiji “Grand specijal” i tom prilikom je imala okršaj sa Popovićem.
Postavljeno je pitanje kojoj grupi su pripadali Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović, a pjevačica je dala tačan odgovor – “Divlje jagode”.

– Brena da ovo nije znala, bila bi izbačena iz emisije ovoga trenutka. Brena je bila rokerka. Ja se sjećam kad smo izgubili pjevačicu ‘78. godine, ja pitam je l’ ima neka pjevačica tamo u Brčkom da je zamijeni? Kažu mi ima jedna rokerka! A Brena k'o Dženis Džoplin (Janis Joplin), kad se pojavila ovakva ispred mene, ja kažem… – rekao je Popović i počeo da pokazuje rukama Breninu visinu i njegovu.

Od tebe uopšte nije teško biti veći, viši i deblji. Ja sam tada imala 84 kilograma, a ti si imao 54 – dodala je Brena.

Međutim, on ovdje nije stao.

– Jeste, ali znaš koja je bila razlika? U ono vrijeme, kada ja stanem na novčanik, bio sam mnogo viši od tebe, da znaš. Ja sam odlično zarađivao, pjevao, svirao, vodio “Slatki greh” u ono vrijeme, a ti si pjevala na igrankama za sto dindži (dinara) – nastavio je Saša da proziva.

– Nisam… Nije tačno! Moj tata je tada imao platu 200.000, a ja sam zarađivala nedjeljno po 300.000 dinara. Čisto da znaš. Ali sam otišla da studiram – dodala je kroz smijeh Brena.

– Ti zarađivala 300.000? Hej, kad je došla u “Slatki greh” sa nekim raspalim automobilom i nekim koferom koji je bio zavezan kanapom. Dođe i ja joj kažem: “Dobro Breno, treba da nastupaš, idi da kupiš neku garderobu”, pazite, to je bio prvi nastup 1980. godina, a ona kaže: “Nemam para”, a kao zarađivala 300.000 nedeljno. Koga ti varaš? – insistirao je Popović.

Ne varam nikoga. Pjevala sam u Brčkom i zarađivala nedjeljno 300.000 dinrana, a onda sam upisala u septembru turizam na Prirodno matematičkom fakultetu, a onda sam u aprilu počela da pjevam za “Slatki greh”. Šest mjeseci sam studirala – vikala je pjevačica, ali Saša više nije htio da je sluša.
expresstabloid.ba

Back to top button