NOVI PROTEST U 5 DO 12: Demonstranti zakazali okupljanje u vreme Vučićevog obraćanja

Ispred zgrade Predsedništva Srbije danas će se održati novi protest protiv aktuelne vlasti. Okupljanje je zakazano u podne kada će se predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiti javnosti povodom ulaska demonstranata u zgradu Radio televizije Srbije.

Iz Saveza za Srbiju (SzS) pozvali su na protest u podne jer su se RTS i vlast oglušili o zahteve protesta “Jedan od pet miliona” i pošto je ministar policije Nebojša Stefanović poslao policiju na “goloruk narod” i pošto su “besomučno lagali” na Pinku i RTS-u o dešavanjima na sinoćnjem protestu.

– Okupljamo se na konferenciji za medije Aleksandra Vučića i čekamo da podnese ostavku najveći lažov u istoriji Srbije – navedeno je u saopštenju SzS.

Obradović je sinoć ispred zgrade RTS poručio da organizatori protesta “Jedan od pet milona” moraju danas gostovati u “Dnevniku 2”, ili će ponovo na tom mestu biti građani.

Organizatori protesta “Jedan od pet miliona” saopštili su da dolaze ispred Predsedništva da predsedniku Srbije jasno kažu da u “njegove laži više niko ne veruje i da mu neće dozvoliti da nastavi da laže narod”.

– Idemo da onemogućimo diktatora da laže narod iz svoje fotelje, a kasnije ćemo se preseliti ponovo kod RTS-a – navodi se u saopštenju organizatora protesta.

dnevno.rs