SRAMOTNO ILI PRAVEDNO? OTKRIVENO ŠTA JE ŠABAN U TESTAMENTU OSTAVIO VANBRAČNOM SINU

Nakon smrti Šabana Šaulića u javnost su isplivale mnoge informacije o njemu i njegovom životu. Naime, kralj narodne muzike je sahranjen na Novom groblju u Beogradu. Svi smo upoznati sa činjenicom da je veliku pažnju izazvao njegov vanbračni sin.

Kako saznajemo on je došao bez da je kontaktirao Šabanovu suprugu ili sestre i brata. Došao je kako bi se oprostio od svog oca sa kojima godinama nije bio u kontaktu. Mnogo se počelo pisati o Robertu, a on sam nije pun otoga rekao za medije.Istakao je kako ocu sve oprašta. Pisalo se dosta i o Šabanovom testamentu koji je navodno prije tri mjeseca napisao u porodičnom domu. Za vrijeme pisanja testamenta sa njim je bila i njegova zakonita supruga Goca.

On je svoju vilu vrijednu preko milion eura ostavio upravo svojoj supruzi, a da ne zaboravimo i bankovni račun na kome ima preko pola miliona maraka. Naveo je da nakon njegove smrti sve to ostavlja Goci Šaulić.Svoju djecu je obezbijedio, ali da li je obezbijedio svu djecu saznat ćete u nastavku. Svom sinu Mihajlu i kćerkama Saneli i Ildi je ostavio svoja tri luksuzna stana koja posjeduje u Beogradu. Nije zaboravio ni svoju unučad kojoj je ostavio kuću u Krčedinu.

Javnost je bila zgrođena kada je čula da svom vanbračnom sinu koji nije krio tugu zbog smrti svoga oca nije ostavio ništa. Na sruštvenim mrežama su ljudi u velikom broju komentarisali kako je to jako loš postupak kralja narodne muzike.

Mnogi su iznenađeni sa ovom informacijom, šta vi mislite o svemu ovome?

Back to top button