PRESEKLI! Šaban i mrtav zarađuje! Otkrivamo kakvu odluku je donela porodica Šaulić!

Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, supruga i deca pokojnog Šaulića iz Krčedina odneli su njegove lične stvari, koje će ih zauvek podsećati na njega, ali su i pronašli kasete s neobjavljenim pesmama, koje će u jednom trenutku ugledati svetlost dana.
Goca, Sanela, Ilda i Mihajlo dugo su odlagali odlazak u Krčedin jer niko od Šaulića nije bio spreman da se suoči s uspomenama koje su u toj kući. Krčedin je bio omiljeno Šabanovo mesto, gde je s radošću odlazio svaki put kada je imao priliku jer je tu, kako je pričao „odmarao dušu“. Dane je provodio na reci, u svom čamcu, gde je pecao i odmarao se, a na tom mestu komponovao je neke od svojih najlepših pesama. Zbog toga, nijednom članu njegove porodice nije bilo lako kada je došlo vreme da ode tamo i obiđe kuću – kaže izvor i objašnjava da je odlazak u Krčedin najemotivnije podnela Šabanova supruga Goca.

Goca je znala da će u nekom trenutku morati da ode u Krčedin, pa je presekla i s decom nedavno obišla kuću. Čim su otvorili vrata vikendice i ugledali Šabanove lične stvari, Goca se slomila i počela da plače. Svaki centimetar kuće podsećao ih je na Šabana, a svuda naokolo su bile njegove lične stvari, poput štapova za pecanje, kačketa, ali i brojnih nagrada koje je pevač za života dobio – kaže naš izvor i objašnjava da su Šabanova supruga i deca među pevačevim stvarima pronašli kasete s neobjavljenim pesmama.

Krčedin je Šabanu davao spokoj i tu je imao najviše inspiracije da komponuje pesme, kako za sebe, tako i za svoje kolege. Imao je mali kasetofon, na koji je snimao kompozicije, a kasete s pesmama čuvao je u vikendici. Njegova porodica pronašla je mnogo takvih kaseta, ali niko nije smogao snage da ih pusti i da čuje šta na njima ima. Ali, kada bude vreme, preslušaće ih i najverovatnije objaviti, a moguće je i da će nekome prodati. Porodica Šabana Šaulića će i nakon njegove smrti zarađivati kroz neobjavljene kompozicije, ali i autorska prva – kaže naš izvor na kraju.
Alo.rs

Back to top button