ZLATNI LJILJAN I ČLAN SDA NAPAO NOVINARE Ne spominjite Bakira, spominjite Dodika i četnike! (VIDEO)

Tokom skupa novinara sarajevskih medija ispred firme “Bosnaplast”, vlasnika Huseina Ćesira koji je napao fotoreportera “Žurnala”, novinare je verbalno napao Senad Sućeska, bivši borac bivše Armije BiH i, kako kaže, zlatni ljiljan i član SDA.
Osim toga on je u jednom trenutku i zaprijetio okupljenim novinarima i tokom obraćanja urednika “Žurnala” Selvedina Avdića medijima Sućeska je nekoliko puta uzvikivao “Šta SDA”, ” Ne spominji SDA”.
“Ovo je bezveze skup, vi niste normalan narod. Šta je? Imaju istražni organi, ako je kriv, hvatajte ga i u zatvor. Šta ste zapeli SDA, SDA? Je li se ovako pravi država? Ma hajte, sram vas bilo Što spominješ Bakira. Dodika spominji, spominji četnike”, rekao je on, prenosi “N1”.
Uputio je i psovke govoreći kako Bakir Izetbegović nije kriv i da trebaju ići pred Tužilaštvo KS tražiti prava.
“Ne d'o vam Bog da vam sazovem jurišnike, znaš gdje biste bili, u p**** m****”, zaprijetio je i otišao, javio je “Klix.ba”.
Podsjetimo, novinari su se okupili kako bi pružili podršku fotoreporteru “Žurnala” koji je prije nekoliko dana napadnut ispred firme Bosnaplast u vlasništvu Huse Ćesira.

Izvor: N1/Klix/Nezavisne

Back to top button