Obdukcija otkrila stravičan detalj: Svekar snahu “ovjerio” u glavu

U obdukcionom nalazu se navodi da je smrtonosan bio hitac u glavu, koji je i posljednji ispaljen
Neđeljko Popadić (67), iz Sitneša, ispalio je u snahu Ilijanu Popadić (41) četiri hica iz pištolja, od čega su je tri pogodila u trup, dok je četvrtim metkom “ovjerena” u glavu.
Izvor blizak istrazi kaže da je to utvrđeno obdukcijom tijela ubijene, koja je izvršena u Zavodu za sudsku medicinu RS.
– U obdukcionom nalazu se navodi da je smrtonosan bio hitac u glavu, koji je i posljednji ispaljen. Sve ukazuje na to da je žrtva u tom trenutku ležala na podu, te da se još kretala i borila, a onda je “ovjerena” hicem koji je pogodio u tjeme glave – kaže izvor blizak istrazi, pišu Novosti.

Zločin se dogodio 31. marta u porodičnoj kući Popadića u selu Sitneši kod Srpca. Prvi rezultati istrage ukazuju na to da je došlo do žestoke svađe između snahe i svekra, koji je potom uzeo pištolj i u hodniku kuće pucao u Ilijanu. Nakon zločina, Neđeljko se sam prijavio policiji i predao pištolj iz kojeg je pucao.
Odmah je uhapšen, a u utorak je saslušan u Okružnom javnom tužilaštvu u Banjoj Luci, koje je zatražilo da mu se odredi jednomjesečni pritvor zbog sumnje da je počinio ubistvo.
– Pritvor je zatražen zbog opasnosti od bjekstva osumnjičenog, zbog same težine krivičnog djela, kao i zato što bi njegovo puštanje na slobodu rezultiralo uznemirenjem javnosti – rekla je portparol OJT Banjaluka Maja Đaković Vidović.

Fokus.ba

Back to top button