Vanredno stanje u rijaliti kući: David prekinuo program pa napravio lom! Aleksandra Subotić zanijemila! (VIDEO)

Aleksandra Subotić bila je gošća zadrugarske radio “Amnezije”, gdje je Bori Santani i Banetu Čolaku koji su bili u ulozi voditelja, pričala o svom životu pred povratak u rijaliti kuću.

“Iskreno, razočarana sam u jednu ruku, a u drugu sam i sretna. Imala sam priliku da ostavim svog bivšeg partnera samog, a da nemam bilo kakav uticaj. Vidjeli smo šta je uradio, hvala Bogu da su mi se otvorile oči. Baš sam u neku ruku i zahvalna. Počela sam loše da se osjećam kada mu je dolazila u krevet. Počela sam loše da se osjećam dok sam bila napolju, bila sam u lošem psihičkom stanju. U jednom trenutku je Marija to prenijela Davidu. Povraćala sam, bilo mi je loše. Zahvaljujem se Davidovoj mami što mi se našla kad mi je bilo najgore. Ujutru sam se budila sa stresom, tako sam i legla. To mi je bio jako tužan period u životu”, pričala je ona i ne sumnjajući šta će je zadesiti.
Naime, njen bivši vjerenik David Dragojević pomno ju je slušao i kuhao u sebi, a onda je uletio i prekinuo program, jer više od bijesa nije mogao da je sluša.

“Dobar dan, vanredna situacija! Ovo je djevojka kojoj je sada tek proradio inat. Sve što sam ja nekada pričao, ona tek sada radi. Dok sam joj ja govorio, nije me slušala, a evo kakva je sada! Pričao sam je da se smiri i da ne gubi honorar zbog djeteta, ne mogu da slušam više ovo. Poslije krivi mene”, vikao je on.
Subotićeva je ćutala sve vrijeme dok je on bio tu, ali mu se i smijala. Tek kada je izašao izjavila je da joj nije jasno zašto se on uopšte obazire na njene riječi kad uporno tvrdi da mu nije stalo.

(Kurir)

Back to top button