CIJELA ESTRADA SE DROGIRA, SAMO JE DARKO NARKOMAN! Lazić progovorio o kokainu, a evo šta je PORUČIO ANI SEVIĆ!

Pevač Darko Lazić vrlo lepo se oporavlja od teške saobraćajne nesreće koja ga zadesila, čeka dete sa verenicom Marinom Gagić ali nervira se zbog priče o drogi, u koju ga često uvaljuju

Kako bi stao na kraj pričama, Darko je odlučio da progovori o konzumiranju kokaina, ali se dotakao i bivše supruge Ane Sević.

– Jeste evo, nemam butnu kost pa mi tu ubace da švercujem… Može da stane kilogram. Cela estrada se drogira, samo je Darko narkoman. Ma, ružna prošlost i ne želim da pričam o tome uopšte – priznao je Darko.

Nekadašnja supruga Lazića, Ana Sević, u ozbiljnoj je vezi sa biznismenom Danijelom Nedeljkovićem, a pevač joj je poželeo sve najlepše.
Sve što treba Loreni, tu sam naravno, a što se tiče Ane, ne zanima me njen život uopšte… Ima svog dečka, svoj život, svoju ljubav… Neka joj je u zdravlje i srećno joj bilo. Neka i oni imaju dece jednog dana. I treba. Mislim, Danijel je napunio 40 godina, treba da ima i on dete. Ana ima 30 i nešto, treba i ona – zaključio je Darko u emisiji “Ekskluziv”.