Obdukcija otkrila šokantne detalje: Brat i sestra umrli nakon teškog trovanja

Obdukcija tijela potvrdila je da su brat i sestra Nediljko (57) i Milka (61) Ilić preminuli nakon teškog trovanja, saznaje Srpskainfo.

Izvor iz istrage objasnio je da su brat i sestra umrli prije maksimalno šest dana i u kratkom vremenskom razmaku, jedno za drugim.

Na tijelima nije bilo tragova koji bi ukazali da se radilo o ubistvu, odnosno da je uzrok smrti bilo djelovanje mehaničke sile.

Izvor Srpskainfo iz istrage izjavio je da su tokom uviđaja u kući gdje je pronađena Milka Ilić pronađeni i tragovi povraćanja, što takođe ide u prilog tezi da su se brat i sestra otrovali.

– Radilo se metodom eliminacije kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti Nediljka i Milke Ilić. Nema tragova ubistva, kao ni materijalnih dokaza da su brat i sestra umrli uslijed gušenja od dima ili sličnog. Činjenica da su oboje umrli prije maksimalno pet do šest dana i jedno za drugim, kao i tragovi povraćanja govore da je uzrok smrti najvjerovatnije bilo trovanje – objasnio je izvor iz istrage.

Obdukcija je između ostalog potvrdila da je tijelo Nediljka Ilića bilo bez glave i gornjih ekstremiteta.

– Divlje zvijeri su nakon smrti pojele dijelove tijela nesretnog čoveka, dok je tijelo Milke bilo netaknuto – objasnio je izvor iz istrage.

Beživotna tijela brata i sestre Ilić pronađena su u četvrtak oko 11 sati u selu Vodice kod Šipova. Nediljko je pronađen u dvorištu, dok je njegova sestra Milka pronađena u porodičnoj kući.

Izvor:
Srpskainfo

Back to top button