Stanivuković se oglasio nakon fotke na kojoj pozira s braćom Ćulum

Jučer su nakon objavljivanja informacije da su uhapšena braća Ćulum, na društvenim mrežama isplivale su njihove fotografije iz Stanivukovićeve vile
Nakon što su objavljene fotografije braće Nermina i Armina Ćuluma na kojima poziraju u porodičnoj kući Draška Stanivukovića, narodnog poslanika u NSRS, a na jednoj od njih je i sam Stanivuković, oglasio se i prozvani poslanik PDP-a.
Stanivuković je naveo da nikada nije upoznao, niti održavao kontakte i organizovao sastanke sa braćom iz Sanskog Mosta, niti da je na tim sastancima prisustvovao Davor Dragičević, koji se sklonio u Austriju.
Stanivuković navodi da je “široj javnosti poznata činjenica da njegova porodica privatnu kuću daje besplatno za potrebe fotografisanja vjenčanja, matura, rođendana, kao i video i promotivnih spotova”.

– Pomenute fotografije su nastale kada je Mile Kalaba vršio snimanje za potrebe “Mis univerzuma”, kada je i angažovao spomenuta lica – poručio je Stanivuković.Jučer, nakon objavljivanja informacije da su uhapšena braća Ćulum, na društvenim mrežama isplivale su njihove fotografije iz Stanivukovićeve vile.

Danas su Nermin i Armin Ćulum pušteni na slobodu, a sa njima i Goran Milanović. Tužilac Republičkog javnog tužilaštva u Banjoj Luci predložio je mjeru pritvora za Emilija Balda osumnjičenog za teško ubistvo banjalučkog privrednika Slaviše Krunića i njegovog pratioca Žarka Pavlovića.

Fokus.ba

Back to top button