Dejan Kostić na saslušanju u policiji, na internetu se pojavili novi uznemirujući snimci

Dejan Kostić, zvani Dela, osumnjičen za nasilničko ponašanje počinjeno jučer, još je na saslušanju u banjalučkoj policiji, a čeka se odluka tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka da li će biti pušten na slobodu ili će mu, eventualno, biti predložen pritvor.U međuvremenu, danas su se na internetu pojavili novi snimci, na kojima se, kako se pretpostavlja, vidi kako Kostić, član Skupštine FK Borac i samozvani vođa navijačke grupe “Lešinari”, maltretira drugog mladića.

Kao što je Faktor danas objavio, banjalučka policija uhapsila je Kostića nakon što se na društvenim mrežama jučer pojavio uznemirujući snimak kako fizički, verbalno i psihički maltretira 23-godišnjeg Banjalučanina, konobara u kafiću “Armando” u Banjoj Luci.U ovom kafiću je 23. aprila došlo do tuče, zbog čega je Kostić dobio prekršajni nalog.
Uhapšeni Dejan Kostić
Danas je uslijedio novi snimak u kojem se vidi mladić na suvozačevom mjestu automobila, koji odgovara na Kostićeva pitanja o dešavanjima kritične večeri i tuči u lokalu “Armando”. U jednom momentu osumnjičeni udara uplašenog mladića i govori mu “da si malo stariji, otkinuo bih ti glavu”.

Upozoravamo da videosnimak može biti uznemirujući za pojedine čitaoce, kao i da obiluje vulgarnostima.

Kostić je odranije poznat policiji po raznim krivičnim djelima.

Izvor:
Faktor

Back to top button