Sakrila se ispod kreveta da vidi da li je momak vara, a onda je doživjela takvu neprijatnost i bruku da će je to pratiti ostatak života (FOTO)

Nesvakidašnja priča postala je veoma zanimljiva kada se pojavila na društvenim mrežama i kada ju je pročitalo na stotine hiljada ljudi, tako da su je mnogi ljudi prenjeli dalje pa se može sa pravom reći da je priča postala viralna.
Priča je pomalo i smiješna a govoti o tome kako vas ljubomora može dovesti u neke nepredviđene i veoma neprijatne situacije kao i ovu djevojku koja nije ni pomišljala da joj se ovakve stvari mogu desiti.

Ova djevojka o kojoj je riječ je sumnjala da joj momak ima neku ženu sa strane, pa je odlučila da ga na neki način testira.
Pošto je imala ključ od njegovoga stana, ušla je u njega kada joj momak nije bio kod kuće i sakrila se ispod njegovoga kreveta da bi ga sačekala kada se vrati te da vidi kako on provodi svoje vrijeme kada nije sa njom.

Plan joj je bio takav da je svome momku prvo napisala pismo u kojemu je navela kako odlazi od njega zauvijek jer ne može da bude više sa njim, a to naravno nie bila istina već je samo htjela da vidi koja će biti njegova reakcija.

Kada se njen momak vratio u svoj stan zatekao je pismo i počeo da ga čita. Nakon što ga je pročitao uzeo je telefon i okrenuo broj, da bi zatim sa nekom osobom počeo pričati:

„ Ćao draga! Dolazim kod tebe, konačno sada možemo biti u miru zajedno. Moja djevojka me napustila, jer je shvatila da je sa nekim varam. Dolazim brzo kod tebe pa se vidimo.“

Zatim je ponovo uzeo pismo, napisao na njemu nešto sa druge strane i izašao iz stana. Ova djevojka je bila toliko ubijena bolom da nije prestajala da plače, a kada je izašla ispod kreveta uzela je pismo da vidi šta je njen momak napisao, a na papiru je pisalo:

„ Otišao sam u prodavnicu! P.S. Virile su ti nogice ispod kreveta!“

Preuzeto sa: Biscani.net

Back to top button