OPASNO PO ŽIVOT: Hrkanje ozbiljno može ugroziti vaše ZDRAVLJE, a evo i zašto!

Foto: Promo

FOTO: PROMO
Izvestan broj ljudi u cilju otklanjanja ovog problema se podvrgava operaciji. Međutim, sama reč „operacija“ kod izuzetno velikog broja osoba već izaziva strah. Nisu svi dovoljno hrabri da je izaberu i nastavljaju da narušavaju svoj san pa samim tim i kvalitet života, kako svog tako i svojih ukućana. Međutim, da li je operacija jedino rešenje?
Ako mnogo hrčete a ne želite da se operišete, onda ste sigurno ili svojom ili voljom osobe sa kojom delite postelju probali najrazličitije metode: raznorazne biljke, kreme, gelove, pomagala nalik maramama kojima vežete skoro čitavu glavu, itd, itd. Čim i dalje ovo čitate, znači da vam to nije pomoglo. Ako ste izgubili svaku nadu da će išta pomoći, recite „dragička“!

Toliko je mali i lagan da za razliku od brojnih drugih pomagala (koja imaju istu namenu) ni malo ne žulja, ne ometa san. Nosi se na nosnoj pregradi (kao na slici gore), pa nema bojazni od toga da će završiti u nosu dublje nego što treba i izazvati ozbiljne probleme. Takođe, u sebi ima 2 magneta koja osim što pojačavaju i ubrzavaju efekat, takođe utiču i na to da štipaljka sigurnije stoji.

Materijal: silikon + 2 magneta unutar prstena. Ne smeta pri nošenju, ne žulja, ne remeti san, šta više čini ga

GDE PORUČITI??
Iskoristite fantastičnu AKCIJU i poručite sebi ili bliskoj osobi ŠTIPALJKU PROTIV HRKANJA po sada neviđenoj ceni OVDE ili na broj 011/6 888 999 – samo 590 dinara!!!

(Promo – tekst / Foto:Promo)

Back to top button